Hi, drukke start-up, scale-up of mkb'er!

Wil jij maximaal groeien zonder de groeipijn van moeizame recruitment?
Dan ontdekken we graag of we een match zijn!

Want wij...

  • Hebben inmiddels 40+ bedrijven met succes geholpen aan engineers en tech-unicorns.
  • Werken samen met experts en we geloven dat specialistische kennis over recruitment in tech & engineering, de juiste tools, marketing én ervaring leidt tot maximaal resultaat.
  • Pakken de gehele recruitment voor je op voor 1 vaste pakketprijs. Van adverteren tot headhunten.
  • Hebben een unieke training voor vacaturehouders (zoals recruiters en HR) die weinig tijd aan tech/engineering recruitment willen besteden. Zodat ook jij straks verder kunt groeien en tijd overhoudt.
  • Werken vanuit huis en kantoor in Rotterdam. Zoveel mogelijk remote, dat is beter voor het milieu en onze productiviteit
Ga direct naar het aanbod

Yoko Vermeulen (3-2-'89)

Ik word blij van..

  • Start-ups & scale-ups
  • Verbinding creëren
  • Samenwerken met experts
  • Nieuwe recruitment tools testen
  • Sterke koffie, fit zijn, reizen en constant groeien

Over de oprichter

& waarom we dit zijn gaan doen

"Als Recruitment Consultant bij een groot W&S bureau in de engineering had ik het allemaal. Een mooi salarispakket, groeiperspectief en grote klanten om mee te werken.

Toch miste ik de 'voldoening'.

Steeds vaker merkte ik dat de leukste bedrijven geen uitgebreid recruitment budget hebben om te kunnen groeien. Dat vond ik zo zonde, want juist deze bedrijven hebben vaak de mooiste missies.

Daarom vond ik het tijd worden om met een oplossing te komen voor start-ups, scale-ups en mkb'ers die echte impact kunnen maken als ze maar genoeg goede mensen hebben. Dat is precies waar wij je mee helpen."

Herken jij jullie bedrijf in 1 van de volgende elementen ?

Plan een gesprek

Zijn wij een match?

Duurzaamheid

Wij houden van bedrijven die voor duurzaamheid kiezen. Waardoor mensen gezond blijven en onze planeet langer meegaat. Dat is waar we voor staan.

handshake-heart

Langetermijn-relaties

Wij geloven in langetermijn- relaties met kandidaten, werknemers en samenwerkingen met onze klanten.

Innovatie

Houden jullie van constante innovatie? Wij gebruiken alleen tools die resultaat opleveren. Ook testen we alle nieuwe recruitment tools eerst zelf.

ribbon

100% kwaliteit

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Dit realiseren we door altijd in oplossingen te denken. Daarom bieden wij maatwerk.

Onze klanten
& hoe we zorgen dat alleen de beste engineers voortaan in je mailbox verschijnen

Onze klanten bestaan uit start-ups, scale-ups en mkb-bedrijven. Daarbij werken we vooral samen met directeuren, HR en andere vacaturehouders. Onze ervaring is dat HR vaak zelf verantwoordelijk is voor engineering vacatures en tech vacatures. Terwijl je het intussen ook druk hebt met een heleboel andere taken. Dat kan veel makkelijker.

Daarom bieden wij 2 oplossingen. Je kunt simpelweg kiezen uit
zelf doen (in 1 dag) of uitbesteden.